Nosaltres

Sobre Nosaltres

Gestiomàtica S.L. neix l’any 1983, al principi de la revolució del món dels microordinadors. La integren persones provinents dels camps de la informàtica, l’ofimàtica i els serveis. La línia d’actuació de Gestiomàtica, ha estat des del principi la d’oferir un servei integral d’extraordinària qualitat als seus clients, des de l’assessorament inicial, a la posada en funcionament i manteniment postvenda. Aquesta filosofia és la que ens ha motivat sempre, i en l’actualitat és el primer objectiu que ens vam marcar enfocant tots els nostres esforços i coneixements, per oferir als nostres clients tota la nostra experiència i voluntat d’assessorament tecnològic i serveis més enllà del comú.

 

 

Qualitat

A Gestiomàtica hem cregut sempre que, per a la nostra permanència i consolidació en el mercat, calia complementar l’activitat central dels subministraments d’equips amb una sèrie de serveis convergents que permetessin l’òptima utilització i rendibilitat als nostres clients. Per tant, és i ha estat sempre la nostra principal dedicació, ens avancem en el temps i incorporem mitjans econòmics, tècnics i humans, per a un millor servei.

 

 

Personal qualificat

Durant tot aquest temps hem estat els copartícips de la informatització de bona part de les empreses de les nostres comarques. Hem assessorat i assistit tècnicament als nostres clients i actualment estem formant a futurs especialistes en el nostre “Centre de formació”.

Podem dir amb orgull que som la primera empresa en aquesta especialitat, tant pel volum de la nostra llista de clients com per la diversitat dels serveis que oferim.