El teu distribuïdor i servei tècnic Epson a Reus.

En què podem ajudar-te?

Som el teu Servei tècnic oficial Epson de proximitat. L’únic lloc a Reus on podràs portar el teu equip en horari de botiga i un tècnic certificat es farà càrrec, en pocs dies tindràs la solució.

També podràs comprar impressores, escàners, plòters, paper, tòner,… tot el que necessitis. Ja siguis particular o empresa, els nostres consultors t’oferiran la solució que necessites.

Gestiomàtica, el teu Servei Tècnic Oficial Epson proper i de confiança.

R

Tècnics certificats per Epson

Tot el personal que manipula els equips està certificat per Epson, constantment reben formació i tractaran el teu equip com si fos propi.

Reparació d'impressores, projectors, i Plòters.

Revisem i reparem el teu dispositiu Espson. Servei pròxim, professional i a la teva ciutat.

Servei “on site”

Els nostres tècnics certificats es desplaçaran al teu domicili per a realitzar la intervenció. O podem recollir-te l’equip i quan estigui reparat, tornar-te’l a portar. 

h

Diagnòstic i pressupost

Estaràs informat en tot moment. T’enviarem un SMS quan comencem a reparar el teu equip, un altre SMS amb el pressupost (si escau) i un altre per a avisar-te que ja el tenim llest.

Tramitacions en garantia

Tramitem qualsevol equip Epson en garantia. Consulta amb la botiga terminis de reparació.

R

Reparacions amb components originals

Els components són subministrats per Epson, per tant, són originals. Reparació 100% garantida.

Sol·licitud de servei tècnic

Ompli les seves dades en el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè per tal de gestionar la seva sol·licitud.
Recollirem el seu equip EPSON pel seu domicili de forma totalment gratuïta*.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb les normatives de protecció de dades li facilitem la següent informació del tractament: Responsable: GESTIOMÀTICA SL. | Finalitats del tractament: mantenir una relació comercial i enviament de comunicacions de productes o serveis. | Drets que li assisteixen: accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició. | Més informació del tractament en la Política de privacitat

7 + 3 =

* Aquest servei només és vàlid per poblacions dintre d’un radi de 40 km al voltant de la ciutat de Reus.

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la.    Veure
Privacidad
Obrir chat
En què podem ajudar-te?
Hola, En què podem ajudar-te?