Servei tècnic autoritzat Apple a Reus

En què podem ajudar-te?

Som el teu Servei tècnic Apple de proximitat. L’únic lloc a Reus on podràs fer la teva consulta a un tècnic certificat per Apple. També podràs gaudir d’intervencions ràpides com canviar la pantalla o bateria de la teva iPhone en 60 minuts (amb cita prèvia)
Per a la resta d’incidències, porta’ns el teu equip mitjançant cita prèvia i un tècnic certificat es farà càrrec, tramitarem la reparació el mateix dia* i el teu equip estarà llest en molt poc temps.

 

Gestiomàtica, el teu Servei Tècnic Autoritzat Apple proper i de confiança.

Aquestes són algunes dels nostres avantatges….

w

Servei de cita prèvia

Demana cita prèvia per a parlar amb un expert en Apple, o per a portar-nos el teu equip a reparar. En una sola visita podem canviar la bateria o pantalla del teu iPhone, o ajudar-te a resoldre una incidencia amb el teu Mac. Demanar cita ara

h

Diagnòstic i pressupost

Estaràs informat en tot moment. Si vens amb cita prèvia, començarem a revisar el teu equip el mateix dia*. Et farem arribar el diagnòstic o pressupost abans de 24 hores des de la recepció, i en molt poc temps, tindràs el teu equip llest. T’enviarem un SMS quan estigui a punt.

R

Tècnics certificats per Apple

Tot el personal que manipula els equips està certificat per Apple, constantment reben formació i tractaran el teu equip com si fos propi.

R

Reparacions amb components originals

Els components són subministrats per Apple, per tant, són originals. Reparació 100% garantida.

Servei de préstec

Disposem d’equips de préstec perquè no notis que et falta el teu equip. Des de 19€ en iPhone, i 29€ en Mac. Preu per al total de període de reparació.

Servei “on site”

Els nostres tècnics certificats es desplaçaran al teu domicili per a realitzar la intervenció. O podem recollir-te l’equip i quan estigui reparat, tornar-te’l a portar. 

Com podem ajudar-te?

Tramitacions en garantia

Tramitem qualsevol dispositiu Apple en garantia. Consulta amb la botiga terminis de reparació o demana cita prèvia per a una atenció més personalitzada.

Reparacions d'iPhone, iPad, Watch, Mac, ...

Revisem i reparem el teu dispositiu Apple sigui com sigui, servei pròxim, professional i a la teva ciutat.

Ampliació d'equips

Realitzem ampliacions de memòries RAM, de disc dur, o canvi de disc SATA per SSD. Consulta condicions.

Assistència remota

Si no pots venir a veure’ns, no pateixis, disposem de servei d’assistència remota. Un tècnic certificat per Apple es connectarà al teu equip per ajudar-te. Obtenir suport.

Resolució de problemes de Software

Moltes incidències o problemes de rendiment, són causades per software de tercers, per falta actualitzacions de sistema operatiu, etc. Porta’ns el teu Mac, el posarem al dia.

Còpies de seguretat i recuperació de dades

Si tens problemes amb el Mac i no tens còpia de seguretat… nosaltres ens encarreguem. I si el sistema no inicia, intentarem recuperar les dades.

No esperis més, demana cita amb nosaltres.

Un tècnic certificat s’encarregarà d’ajudar-te a resoldre el problema amb el teu dispositiu.

 

 

 

Sol·licitud de servei tècnic

Ompli les seves dades en el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè per tal de gestionar la seva sol·licitud.
Recollirem el seu equip APPLE pel seu domicili de forma totalment gratuïta**.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb les normatives de protecció de dades li facilitem la següent informació del tractament: Responsable: GESTIOMÀTICA SL. | Finalitats del tractament: mantenir una relació comercial i enviament de comunicacions de productes o serveis. | Drets que li assisteixen: accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició. | Més informació del tractament en la Política de privacitat

7 + 15 =

* Tramitació de la reparació dins de les primeres 24 hores (laborables). El diagnòstic / pressupost de l’equip serà reportat dins de les primeres 24 hores (laborables). En cas de requerir peces de substitució o si l’avaria no és concreta, el temps podria veure’s incrementat en 1-2 dies (laborables).

** Aquest servei només és vàlid per poblacions dintre d’un radi de 40 km al voltant de la ciutat de Reus.

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la.    Veure
Privacidad
Obrir chat
En què podem ajudar-te?
Hola, En què podem ajudar-te?