Servei tècnic autoritzat Apple a Reus

En què podem ajudar-te?

Som el teu Servei tècnic Apple de proximitat. L’únic lloc a Reus on podràs fer la teva consulta a un tècnic certificat per Apple. També podràs gaudir d’intervencions ràpides com canviar la pantalla o bateria del teu iPhone en 60 minuts*
Per a la resta d’incidències, porta’ns el teu equip i un tècnic certificat es farà càrrec, tramitarem la reparació el mateix dia* i el teu equip estarà llest en molt poc temps.

 

Gestiomàtica, el teu Servei Tècnic Autoritzat Apple proper i de confiança.

Aquestes són algunes dels nostres avantatges….

w

Servei oficial

En una sola visita podem canviar la bateria o pantalla de la teva iPhone, o ajudar-te a resoldre una incidència amb la teva Mac. Vine a veure’ns. Un tècnic certificat estarà disponible per a tu.

h

Diagnòstic i pressupost

Estaràs informat en tot moment. Et farem arribar el diagnòstic o pressupost abans de 24 hores des de la recepció, i en molt poc temps, tindràs el teu equip llest. T’enviarem un SMS quan estigui a punt.

R

Tècnics certificats per Apple

Tot el personal que manipula els equips està certificat per Apple, constantment reben formació i tractaran el teu equip com si fos propi.

R

Reparacions amb components originals

Els components són subministrats per Apple, per tant, són originals. Reparació 100% garantida.

Servei de préstec

Disposem d’equips de préstec perquè no notis que et falta el teu equip. Des de 19€ en iPhone, i 29€ en Mac. Preu per al total de període de reparació.

Servei “on site”

Els nostres tècnics certificats es desplaçaran al teu domicili per a realitzar la intervenció. O podem recollir-te l’equip i quan estigui reparat, tornar-te’l a portar. 

Com podem ajudar-te?

Tramitacions en garantia

Tramitem qualsevol dispositiu Apple en garantia. Consulta amb la botiga terminis de reparació o demana cita prèvia per a una atenció més personalitzada.

Reparacions d'iPhone, iPad, Watch, Mac, ...

Revisem i reparem el teu dispositiu Apple sigui com sigui, servei pròxim, professional i a la teva ciutat.

Ampliació d'equips

Realitzem ampliacions de memòries RAM, de disc dur, o canvi de disc SATA per SSD. Consulta condicions.

Assistència remota

Si no pots venir a veure’ns, no pateixis, disposem de servei d’assistència remota. Un tècnic certificat per Apple es connectarà al teu equip per ajudar-te. Obtenir suport.

Resolució de problemes de Software

Moltes incidències o problemes de rendiment, són causades per software de tercers, per falta actualitzacions de sistema operatiu, etc. Porta’ns el teu Mac, el posarem al dia.

Còpies de seguretat i recuperació de dades

Si tens problemes amb el Mac i no tens còpia de seguretat… nosaltres ens encarreguem. I si el sistema no inicia, intentarem recuperar les dades.

No esperis més, demana cita amb nosaltres.

Un tècnic certificat s’encarregarà d’ajudar-te a resoldre el problema amb el teu dispositiu.

 

 

 

Sol·licitud de servei tècnic

Ompli les seves dades en el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè per tal de gestionar la seva sol·licitud.
Recollirem el seu equip APPLE pel seu domicili de forma totalment gratuïta**.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb les normatives de protecció de dades li facilitem la següent informació del tractament: Responsable: GESTIOMÀTICA SL. | Finalitats del tractament: mantenir una relació comercial i enviament de comunicacions de productes o serveis. | Drets que li assisteixen: accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició. | Més informació del tractament en la Política de privacitat

4 + 8 =

* Tramitació de la reparació dins de les primeres 24 hores (laborables). El diagnòstic / pressupost de l’equip serà reportat dins de les primeres 24 hores (laborables). En cas de requerir peces de substitució o si l’avaria no és concreta, el temps podria veure’s incrementat en 1-2 dies (laborables). La disponibilitat del canvi de pantalla i bateria exprés està subjecte a la disponibilitat de components i del personal tècnic.

** Aquest servei només és vàlid per poblacions dintre d’un radi de 40 km al voltant de la ciutat de Reus.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configuración de las Cookies
Privacidad
Obrir chat
En què podem ajudar-te?
Hola, En què podem ajudar-te?